Internet prin satelit

Internet prin Satelit Romania, Tehnologie Two Way VSAT. Solutii Fixe

Conexiune satelit Ku-Band - Platforme VSAT iDirect/Comtech


Acces Internet prin satelit Two way Broadband, prin tehnologia iDirect:

- Router-ul iDirect este o solutie completa, care ofera transport de date IP la nivel corporate, precum si management avansat al traficului, in conexiuni la retele internet prin satelit.
- Terminalele broadband NetModem II Plus, Series 3000, Series 5000 , Series 7000 si Series Evolution X3 sunt echipamente compacte, de inalta tehnologie, care ofera un modem satelit, un router IP, accelerare TCP in conexiuni internet prin satelit, Criptare 3DES, precum si prioritizare Qos, toate intr-o singura solutie, usor de implementat. In acelasi timp, beneficiaza de un cel mai inalt randament si debit de date din industria actuala - flux Download 18 Mbps si flux Upload 4.2 Mbps.
- Datorita posibilitatii acestuia de scalabilitate privind ambele flux-uri de date, upload si download, permite utilizatorilor sa integreze cu usurinta cerintele de banda de internet prin satelit twoway , curente sau viitoare, pe tot teritoriul Romaniei.

Tehnologie iDirect - Conexiune Broadband la Internet prin satelit Twoway:

- Fiind construit si elaborat pentru transmisiile datelor in sistem internet de banda larga prin satelit, a clientilor business la nivel de intreprindere, platforma de internet prin satelit two way iDirect, ofera providerilor de servicii internet, capabilitati de retea dintre cele mai avansate, incluzand Deterministic TDMA (D-TDMA), Turbo Product Code, precum si management al retelei foarte avansat. Aditional, tehnologia satelitara iDirect, ofera capabilitati unice, care optimizeaza performanta aplicatiilor IP, prin management foarte eficient al benzii de internet, in timp real, precum si flexibilitate sau fiabilitate marita a conexiunii la internet prin satelit.

Prin Lamit Company, Tehnologia iDirect este acum facuta disponibila in Romania, Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Asia, America si Indonezia permitand conexiuni si solutii de conectare bidirectionala la internet broadband prin satelit, stabile si fiabile la viteze ridicate de transmisie/receptie.

Echipamente Internet prin satelit

satellite internet acces iDirectConexiuni speciale cu modemuri Comtech: punct la punct, punct la multipunct, mesh, stea, retea dedicata.

-Noi oferim cea mai larga gama de modemuri eficiente in latime de banda disponibile în industria de internet prin satelit. Bazate pe componente avansate din punct de vedere tehnologic si un design inovator, modemurile Comtech (570L, 600L, 710G, Vipersat) includ software-ul de aplicare pentru a oferi o performanta si caracteristici superioare. Cu rata de date de la 2,4 kbps la 155 Mbps, gama larga de frecvente ofera solutiile de care aveti nevoie pentru opera cu transpondere unice sau multiple, si configuratii pentru a se potrivi cu LNB-urile si BUC-urile. Vipersat include suport pentru VNO, capacitatea de a oferi acces de la distanta in VMS (Sistemul de Management Vipersat) printr-un software al server-ului si un client web.

Modemurile Comtech includ Sistemul de Management Vipersat (VMS) care ofera:

Retea centralizata si capacitate de management
Alocare SCPC dinamic si latime de banda reala la cerere
Capabilitati retele stea si full mesh
Virtual Network Operations (VNO)
Retele scalabile de la mic la mare
Simple Network Management Protocol (SNMP) MIB pentru integrarea în platforme ierarhice SNM
Functioneaza cu mai multi transponderi si sateliti


Echipamente Internet prin satelit

 

 

 
Conexiune satelit Ku-Band - Platforme VSAT LinkStar

Internet prin satelit two way

Acces de banda larga la internet prin satelit, pentru uz profesional:

- O conexiune la internet prin satelit se adapteaza la orice cladire, fara o retea de cabluri suplimentara, fata de cea existenta, datele putand fi transmise prin radio Wi-Fi (wireless), liniile telefonice existente sau prin tehnologia CPL ( retele electrice ).
- In plus, prin folosirea tehnologiei Wi-Fi (wireless) impreuna cu o conexiune internet prin satelit, se faciliteaza construirea si implementarea noilor sectiuni de retea, fie in cazul in care alegeti sa deveniti un Internet Service Provider, fie in cazul in care detineti o retea corporate.

Solutii de internet prin satelit in Romania si servicii :

- Indiferent de pozitionarea dvs. in Romania, noi va ajutam sa va dezvoltati solutiile necesare accesului la informatie.
- Acces Internet prin satelit, VoIP (Voice over IP), VPN (Virtual Private Networking), Securitate


Echipamente Internet prin satelit

  ViaSat - LinkStar Brosura / Specificatii Router Terminal VSAT, Solutii Internet prin satelit (Engleza)

Conexiune satelit C-Band - Platforme VSAT iDirect/Comtech

Acces de banda larga la internet disponibil in Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Continentul American, Asia


C-band (banda "de compromis") este o parte a spectrului electromagnetic in gama de frecvente de microunde variind de la 4 la 6 GHz.
C-banda este in principal utilizat pentru comunicatii prin satelit, in mod normal de downlink 3.7-4.2 GHz, uplink de 5.9-6.4 GHz, de obicei 24-36 MHz transponderi la bordul unui satelit. Cei mai multi sateliti cu banda C utilizeaza polarizare liniara, in timp ce doar o parte (in special sateliti INTELSAT mai vechi) utilizeaza polarizare circulara
.

Noi oferim conexiuni speciale de C-band peste tot īn lume, inclusiv Asia (Estul Indepartat) si, de asemenea, link-uri speciale dedicate Orientului Mijlociu (capacitatile de transmitere speciale, criptate si accelerate pentru bazele militare īn Irak si Afganistan sau pentru scopuri guvernamentale / proiecte).


Exista de asemenea, disponibile la cerere, toate tipurile de conexiuni speciale, dupa cum urmeaza: SCPC / SCPC, SCPC / DVB S2 de conexiuni, Retele dedicate (folosind Carduri Linie dedicate),servicii Broadcast si Multicast, solutii accelerate-hardware de internet prin satelit, utilizānd serverul accelerator Lamit 2Pro, care poate sprijini orice tip de conexiune VPN accelerata (stele, ochiuri sau punct la punct). Caracteristicile serverelor dedicate īn Lamit Data Center permit o livrare a fisierelor īn timp real (un fisier de trimis de la un punct la server, care este destinat sa poata fi accesat simultan de catre mai multi utilizatori). Exista, disponibile, de asemenea, conexiunile de tipul RTP (protocol īn timp real) pentru supraveghere sau sisteme de control de la distanta.


Descriere si caracteristici ale Serverelor Lamit 2Pro:

- Noua generatie de servere profesionale Lamit 2Pro sunt concepute pentru mai buna gestionare a conexiunii la internet prin satelit, avand noi functii de optimizare a benzii alocate si totodata un management si un control total al retelei interne. Serverele sunt concepute pe mai multe nivele de dotari in raport cu tipul si dimensiunea retelelor. De asemenea, s-a pus un accent foarte puternic asupra functiei de prioritizare a apelurilor VoIP, luandu-se in considerare pierderile care pot aparea datorita conexiunii la internet prin satelit, impreuna cu o eventuala conexiune wireless si in cele din urma datorita latentei conexiunii VoIP ( Voice Over Internet Protocol ).
-Pentru retele complexe am prevazut si configurat serverele pentru optiunea instalarii uneia sau a mai multor conexiuni de Back-up. Serverele optimineaza:Navigarea (http), viteza de transmisie si receptie de date, protectie antivirus si antispam, optimizare si prioritizare VoIP, Load-Balanceing intre 2 si 20 conexiuni diferite. Mai multe detalii gasiti la pagina de descriere a fiecarui tip de server.

Lamit 2 Pro Server este o generatie de servere cu interfate grafice usor de utilizat, fiind configurate pentru conexiunile la internet prin satelit sau pentru cele terestre, in mod particular in functie de necesitatile fiecarei retele. In echipamentele Lamit 2 Pro Server sunt integrate toate facilitatile IP principale cum ar fi routarea, QoS-ul, securitatea si VPN-ul, storage cu samba, ftp, http cu apache, mail cu qmail si postfix, compresia si cache-ul, webmail, hosting, precum si tehnologia de imbunatatire a performantei VoiP ( Voice Over IP).

Detalii despre gama de produse Lamit 2Pro Server

Lamit 2Pro Server

Descriere si caracteristici principale ale echipamentelor UDgateway:

- Echipamentul UDgateway a fost special conceput pentru corectarea erorilor conexiunilor la internet prin satelit, accelerarea acestora, fiind implementat cu succes in astfel de situatii, demonstrandu-se o imbunatatire spectaculoasa.
- Acelasi nivel de aplicabilitate il intalnim si la conexiunile terestre, unde produsele UDcast sunt la fel de eficiente, incluzand solutii alternative pentru ISP-uri de diferite dimensiuni, precum si solutii VPN Hardware pentru corporatii prin UDgateway VPN.
- Prin UDstation Acces, se ofera solutii de interconectare si gestionare a unui numar nelimitat de statii UDgateway, prin integrarea acestuia in Datacenter-ul ISP-ului sau in NOC-ul (HUB-ul) operatorului.
- Pe scurt, achizitionarea unui UDgateway pentru orice tip de retea, terestra sau satelitara, aduce in plus siguranta si performanta.

Iata cateva avantaje:

- Mareste nr. de PC-uri la care se poate imparti legatura, de 1-2 ori, mentinand nivelul ridicat al calitatii serviciilor (QoS) unei legaturi de internet prin satelit sau terestre
- Repartizeaza in mod optim capacitatea benzii.
- Ofera posibilitatea de tratament diferentiat al traficului.
- Securizarea retelei locale si accelerarea pachetelor TCP.

Detalii despre gama de produse UDcast

internet prin satelit udgateway

 UDcast - UDgateway - Brosura / Specificatii Router Internet prin satelit two way. UDgateway (Engleza)

Toate produsele UDcast - Solutii de Accelerare IP Internet prin satelit Lamit, pentru ISP si Corporatii

internet prin satelit 2way Avantajele utilizarii serviciului nostru de internet prin satelit:

- Serviciu de intretinere si suport tehnic non-stop.
- Integrarea retelei dvs. la conexiunea de internet prin satelit.
- Furnizarea de servicii anexe : Wi-Fi (wireless), firewall, securitate etc.

Cui se adreseaza solutia internet prin satelit:
- Societatilor industriale
- Cladirilor de birouri
- Institutiilor de educatie, ministere etc.
- Companiilor, Internet Cafe-urilor, Editurilor, in general societatilor care necesita transfer mare de date in timp scurt si cu costuri minime.

Modalitatea de instalare a unei conexiuni de internet prin satelit:

- Perimetrul punctului de instalare al echipamentului unei conexiuni de internet prin satelit, trebuie sa fie ales, ferit de orice obstacol in calea comunicarii antenei cu satelitul.
- Nu se fac instalari la mai putin de 500m de aeroporturi.
- Instalarea standard, la fata locului, cuprinde: instalarea parabolei ; orientarea catre satelit ; utilizarea sistemului de cabluri deja existent pentru conectarea retelei de calculatoare cu terminalul VSAT; instalarea a 20-30m de cablu (inclus in pret) ; cuplarea , reglarea si configurarea terminalului VSAT; testarea sistemului instalat. Astfel se instaleaza o conexiune de internet prin satelit.

internet prin satelit two-way

internet prin satelit 2-way

Servicii optionale:

- Securitate VPN ; gazduire domenii ; domain names ; mesagerie ; DNS ; Wi-Fi (wireless); CPL ; VDSL ; intretinere ; formare tehnicieni ; asistenta.

- Beneficiul unei legaturi de internet prin satelit reprezinta in primul rand siguranta datelor. Criptarea pachetelor se face cu un algoritm mult mai eficient, prin VPN-ul existent intre Datacenter-ul de gestiune al satelitilor (Hub) - Satelit - Abonat, posibilitatea interceptarii lor si a decriptarii, fiind posibila doar in 2 locuri: intre locatia dvs si satelit, apoi intre satelit si data-center-ul de gestiune si distribuire al frecventelor satelitului (spre deosebire de metodele traditionale, unde hop-urile pe traseul informatiei sunt multiple). Astfel, prin o conexiune la internet prin satelit, beneficiati nu numai de viteza, ci si de securitate.


Pentru detalii suplimentare, completati formularul de comanda online : Formular comanda online , sau Contactati-ne.
Pentru contracte de distributie / reseller / parteneriate, va rugam completati acest Formular parteneri, si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Lamit Company - Internet prin satelit in Romania.
© Copyright 2004-2008. Toate drepturile rezervate
Lamit Company Companie Servicii Acoperire Forum Contact English French Italian Espaniol Romanian Russian