Servicii internet prin satelit Lamit To Home (LTH)Cum functioneaza?LTH - Lamit To Home


LTH (Lamit To Home) reprezinta cea mai ieftina si totodata performanta solutie profesionala de conectare bidirectionala la internet oriunde, chiar si in zonele unde alte servicii de comunicatii nu sunt disponibile. Antena de satelit are dimensiuni reduse, este foarte usor de instalat, va conecteaza pc-ul sau reteaua direct la internet, fara a fi necesara o linie telefonica. Este la fel de usor de instalat ca si ADSL-ul si cablul insa, ofera o viteza si o siguranta a datelor mult mai mare.

Modul de instalare:

Contactati departamentul nostru de vanzari si alegeti impreuna cu colegii nostri pachetul ce corespunde cel mai bine necesitatilor Dumneavoastra.
Va instalam acest mic echipament.
Va conectati computerul sau reteaua la echipamentul LTH si va puteti bucura de conexiunea Dumneavoastra.

LTH
Telemetry
LTH
Bronze
LTH
Silver
LTH
Gold
LTH
Symmetric
LTH
Platinum
LTH
Diamond
Download
2 Mbps
24 Mbps
24 Mbps
24 Mbps
8 Mbps
24 Mbps
24 Mbps
Upload
2 Mbps
8 Mbps
8 Mbps
8 Mbps
8 Mbps
8 Mbps
8 Mbps
Cantitate trafic
2 GB
25 GB
60 GB
75 GB
75 GB
100 GB
125 GB
IP-uri publice
1
1
1
1
1
1
1
Pret Echipament
450 Euro
450 Euro
450 Euro
450 Euro
450 Euro
450 Euro
450 Euro
Abonament lunar
45 Euro
75 Euro
139 Euro
209 Euro
209 Euro
299 Euro
389 Euro

* Durata contractului este de 24 de luni (in cazuri exceptionale se poate opta pentru un contract cu durata de 12 luni).

* Oferim gratuit echipamentele in custodie (costuri lunare zero), pentru abonamentele: Gold, Symmetric, Platinum, Diamond, avand durata contractuala de minim 36 de luni.

* Oferim echipamente cu chirie de 15 Euro/echipament pentru orice tip de abonament in cazul conectarii de minim 50 de echipamente.

* Daca este necesar putem sa va furnizam atat echipamente wireless cat si telefoane Voice Over IP.

* Oferim retele securizate de tip VPN(cu sau fara acces la internet).

* La cerere, se pot oferi pachete de trafic aditional ocazional dupa cum urmeaza:
- 1 GB = 8.5 EUR
- 10 GB = 75 EUR
- 50 GB = 325 EUR
- 100 GB = 450 EUR

Cui ii este adresat acest serviciu?

Deoarece fiecare client al nostru are nevoi diferite, am creat patru tipuri de pachete, in functie de cantitatea de date de care aveti nevoie. Fiecare pachet dispune de viteze intre 2 - 8 Mbps upload si 2 - 24 Mbps download, diferenta constand numai in volumul de trafic pentru care se aloca aceasta viteza.

Fair Access Policy

LTH ofera internet de mare viteza oricui, oriunde.
Totusi, in acest tip de retea, banda trebuie sa fie impartita intre toti clientii de LTH. Pentru a garanta internetul de mare viteza tuturor clientilor, LTH aplica Fair Access Policy (FAP) cu ajutorul careia controleaza folosirea excesiva a conexiunii de catre anumiti utilizatori.
Dupa depasirea traficului mentionat in pachetul ales de catre client, viteza conexiunii acestuia va scadea progresiv, fara a se intrerupe total, aceasta fiind in continuare activa pentru transferuri uzuale, de stricta necesitate. Noi numim acest serviciu “Preconfigured Capacity for Maximum Speed (PCMS)”, adica capacitate preconfigurata care va beneficia de viteza maxima alocata.
PCMS a fost adoptata pentru a proteja calitatea conexiunii oferite utilizatorilor de o eventuala utilizare abuziva/excesiva a unui client. Volumul de transfer oferit la viteza maxima depinde de pachetul pentru care se opteaza la inceputul contractului.
Daca la un anumit moment se doreste marirea volumului, LTH va ofera posibilitatea sa cumparati extra capacitate, numai pentru perioada in care aveti nevoie de aceasta. Acest serviciu se numeste “Volume Booster” si este furnizat la cererea beneficiarului. Totodata, se poate opta pentru un abonament superior care va putea fi aplicat in conformitate cu cererea utilizatorului.

LTH bidirectional este un serviciu ecologic

Comunicarea prin satelit este la acest moment, probabil, cel mai ecologic mod de a comunica, fiind totodata disponibila oriunde in lumea. Este singura metoda prin care puteti beneficia de avantajul comunicarii si in cele mai izolate zone, fara prea multe eforturi.
Spre deosbire de toate celelalte tehnologii de comunicare prin cablu, care implica deplasari frecvente ale inginerilor, deci consum enorm de combustibil si alte resurse la nivel global, satelitii functioneaza 100% cu ajutorul energiei solare si sunt capabili sa deservesca continete intregi.

Suntem cea mai buna alegere in acest domeniu!


Lamit Company - Internet prin satelit in Romania
© Copyright 2004-2013. Toate drepturile rezervate
Lamit Company Companie Servicii Acoperire Forum Contact English French Italian Espaniol Romanian Russian