Acum si servicii de LTH Two-way la pret de One-way!
Internet prin satelit tehnologie one way. Solutia One-way SkyStar2 PCI sau USB


One way Internet. Partea Hardware

Sistemul unidirectional, de acces la internet prin satelit, necesita componente hardware (placa DVB SkyStar2 PCi sau USB, antena satelit etc) si software. Partea hardware reprezinta :

- Un computer, de preferat cu o configuratie minima: procesor 500-700 Mhz, placa video 8 MB, 128 MB de RAM. Orice configuratie mai buna decat cea mentionata imbunatateste semnificativ calitatea intregului ansamblu.
- Placa DVB SkyStar 2 PCI (sau SkyStar 2 USB), reprezentand un TV-tuner cu accelerator internet inclus, care permite, odata cu achizitionarea si instalarea unei antene parabolice, vizionarea tuturor posturilor radio – TV free-to-air din toti satelitii existenti (aproximativ 800 de posturi TV, plus cele radio), fara sa platiti nici un abonament suplimentar.
- Exista si posibilitatea conectarii mai multor computere la aceeasi antena parabolica, care se instaleaza personalizat in functie de necesitatea utilizatorului: fixa, mobila, dimensiuni variate.

skystar 2 pci conexiune one way

software 1way descrierea sistemului
One-way Internet. Partea SOFTWARE


Consta intr-un abonament, si o colectie de software, de ultima generatie, care va ofera urmatoarele servicii:

- Internet ultra-rapid 500 MB de FAST SURF la viteze de peste 512 Kb/s, in fiecare luna.
- 1 GB de downloads din internet in fiecare luna din oricare alte website-uri sau nelimitat din site-urile agreate.
- 1000 de software-uri actualizate, MP3, clipuri si jocuri la viteze de 2 MB/s garantat - oferite gratuit, prin biblioteca virtuala de software.
- 1000 de posturi TV si radio din satelit (cu antena mobila)
- Canale TV de muzica, sport, filme etc., inclusiv canale codate la 1 MB cu acces nelimitat
- Acces nelimitat la Biblioteca Interactiva oferita de satelit, compusa din : muzica, filme, canale pay-per-view, jocuri, software-uri, canale pentru adulti, pariuri on-line etc .
- Serviciu permanent de e-mail, sub forma unui client de e-mail si a unui cont (cu atentionare la primirea oricarui e-mail nou si cautarea facila a e-mail-urilor primite in oricare adresa)
- Un film nou gratuit, in fiecare saptamana.


One way Internet. Alte date despre conexiune

- Sistemul imbunatateste semnificativ orice conexiune existenta la internet (dial-up, cablu, fibra optica) :

- La upload, pe langa conexiunea existenta, sistemul creaza un VPN (Virtual Private Network) intre utilizator si satelit care mareste foarte mult viteza de transmitere de date.
- La download, viteza este de 512 Kbps fapt pentru care, pe o conexiune normala de tip dial-up, unde fara sistemul de satelit, transferul se face undeva intre 1 si 4 Kb/s, cu sistemul de satelit transferul se ridica la 50-100 Kb/s, in functie de calitatea antenei parabolice (antena satelit) instalate.Calitatea sistemului se imbunatateste in functie de conexiunea detinuta de utilizator. Totodata trebuie specificat ca sistemul ofera posibilitatea ca 95% dintre aplicatiile pe internet sa fie facute fara nici o conectare prealabila la internet, inclusiv download-uri, comenzi pentru multitudinea de canale radio-TV (si cele codate), primirea e-mail-urilor.
- Practic, o conexiune ajutatoare este necesara pentru upload numai pentru navigarea pe internet pana la momentul in care dam o comanda pentru download si sistemul prin satelit se ofera sa ne transmita informatia solicitata off-line, indiferent de cantitatea de informatie solicitata (in limita abonamentului detinut – atunci cand informatia provine din alte site-uri decat cele agreate), moment in care putem sa inchidem conexiunea la internet aditionala.

- Sistemul de INTERNET si TV prin SATELIT este foarte bine implementat pe piata vest-europeana si in continua dezvoltare in Europa de est.

- Cu ajutorul sistemelor one way, noi aducem internet prin satelit, oriunde, oricand.
-Lamit 2 Pro Server- Accelerator, Menegment-ul retelei, IP VPN si VoIP. Optimizare pentru Internet prin satelit - Click aici Lamit 2Pro

skystar2 usb acces internet one-way

antena parabola acces internet prin satelit 1-way

Pentru detalii suplimentare, completati formularul de comanda online : Formular Comanda, sau Contactati-ne.

Lamit Company - Internet prin satelit
© Copyright 2004-2005. Toate drepturile rezervate
Lamit Company Companie Servicii Acoperire Forum Contact English French Italian Espaniol Romanian Russian