Avansat

Telefonie Voice over IP - VoIP - Solutii LamitTarife Solutii Telefonie prin IP - Voice over IP - Numere de Romania
Tarife Solutii Telefonie prin IP - Voice over IP - Numere de Statele Unite
Tarife Solutii Telefonie prin IP - Voice over IP - Numere de Italia
Tarife Solutii Telefonie prin IP - Voice over IP - Numere de UK

Descriere a Sistemului de Voice over IP (VoIP) - Telefonie prin IP:

Telefonia prin Internet, cunoscuta si sub numele de Voice over Internet Protocol (VoIP), este o tehnologie ce va permite sa dati telefoane folosind o conexiune de Internet tip broadband, in locul unei linii telefonice normale (PSTN). Majoritatea serviciilor VoIP va permit sa faceti convorbiri locale, interurbane, internationale, atat pe fix cat si pe mobil. Puteti face aceste apeluri folosindu-va PC-ul, un telefon IP sau un adaptor analogic de telefon (Analogue Telephone Adapter). Aceste solutii fac parte din grupul solutiilor ieftine de telefonie.Adaptorul Telefonic Analogic (ATA)

Converteste semnalul vocal primit de la aparatul dvs telefonic (conectat in unul din porturile RJ-11 telefonice normale ale adaptorului) intr-un semnal digital care este transmis prin Internet si este convertit inapoi, in semnal vocal, la capatul celalalt al apelului dvs, astfel incat puteti comunica cu oricine , indiferent de reteaua telefonica in care se afla.

Folosind acest adaptor, cand ridicati receptorul telefonului, veti auzi un ton ca la linia telefonica normala.

Printre marile avantaje ale acestui serviciu telefonic de Voice over IP se numara si faptul ca numarul care va este alocat nu este legat de o anumita locatie. Oriunde in lume veti fi si aveti o conexiune la Internet, veti avea acelasi numar de telefon si veti putea fi gasit la acest numar de telefon. Trebuie doar sa conectati adaptorul la o conexiune de Internet, prin portul RJ-45 normal.Pentru detalii suplimentare, sau intrebari privind solutiile de Voice over IP (VoIP) - Telefonie prin IP -Lamit, completati formularul de comanda online : Formular comanda online , sau Contactati-ne direct.

Pentru contracte de distributie / reseller / parteneriate, va rugam completati acest Formular parteneri, si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.
Lamit Company - Internet prin satelit in Romania.
Copyright 2004-2008. Toate drepturile rezervate
Lamit Company Companie Servicii Acoperire Forum Contact English French Italian Espaniol Romanian Russian