Solutii maritime globale in C Band si Ku Band


   Oferim acoperire la nivel mondial si o adaptabilitate maxima la cerintele clientilor nostri, cu antene de la 1,2 m la 2.4m, Ón functie de acoperirea satelitului. Puteti vedea un exemplu al unei instalari de VSAT maritim Ón imaginea atasata.

    Putem crea orice fel de comunicare prin satelit, independenta de providerii terestri, garantand un serviciu de inalta calitate. Solutiile noastre de VSAT maritim pot fi personalizate in conformitate cu cerintele specifice ale clientului si satisfac deja dorintele clientilor in intreaga lume.

   Puteti avea flota conectata constant la reteaua dvs., permitand dezvoltarea si centralizarea aplicatiilor de la bord. Va putem oferi acoperire regionala, multi-regionala si globala, in C Band si Ku Band, in functie de cereri. Solutia maritima permite echipajului si pasagerilor sa utilizeze internetul, e-mail-ul, telefonul prin sistemul VoIP, Fax-ul sau alte aplicatii evoluate, precum si sa fie conectat indiferent de distanta sau de conditiile meteorologice.

  Veti beneficia de comunicatii voce si date de la/la flota si birouri, pentru echipaj si pasageri, si folosirea cartelelor preplatite, GSM, Wi-Fi sau posibilitatea serviciilor adaugate ca management-ul centralizat, conferinte video, tele-medicina, tele-diagnostic, supraveghere video (veti gasi mai jos un exemplu al acestei tehnologii on board).


   O caracteristica a echipamentelor noastre este ca, în cazul lipsei semnalului, tehnologia permite ca sistemul antenei sa foloseasca automat un satelit de back-up. În acelasi mod, atunci când nava este la limita semnalului satelitar, antena va gasi automat un nou satelit.

   Va informam cu mandrie ca oferim suport premium, 24 de ore pe zi, acoperind toate zonele geografice (America, Europa, Asia, Africa si Orientul Mijlociu). Centrele noastre de întretinere sunt raspândite în întreaga lume si sunt pregatiti pentru instalari de antene si vizite la locatie. Centrele noastre de suport pentru probleme cu serviciul de telecomunicatii prin satelit sunt gata sa va rezolve orice problema si sa va ofere cele mai bune sfaturi, in cel mai scurt timp posibil.

    Sistemul nostru permite atât pasagerilor cat si a echipajului de a utiliza telefoanele celulare ca si pe uscat, mesaje scurte vor gasi utilizatorii oriunde ar fi pe mare, sistemul va evita automat interferente cu alte retele de sol apropiate, acoperirea GSM poate fi activata automat in afara apelor teritoriale, sunt permisi utilizatori multipli simultan, etc. Echipamentul nostru iDirect, in Teleport, va fi dedicat complet serviciilor dvs. Impartirea latimii de banda intre vasele dvs. este facuta automat dupa o configuratie initiala, dar putem schimba latimea de banda a fiecarui vas in functie de nevoile dvs.

   Folosim toate cunostintele si eforturile noastre pentru a oferi un serviciu de top oriunde in lume, proiectat special pentru a satisface orice cerere a clientilor nostri. Solutia noastra permite fiecarui vas sa aiba intotdeauna latimea de banda de care are nevoie, crescand calitatea serviciului fara costuri suplimentare.

Suntem cea mai buna alegere in acest domeniu! 

Lamit Company - Internet prin satelit in Romania
© Copyright 2004-2008. Toate drepturile rezervate
Lamit Company Companie Servicii Acoperire Forum Contact English French Italian Espaniol Romanian Russian