Statii de Sol Satelit. Constructie si Intretinere NOC-uri si HUB-uri. Statii de Broadcast.


Statii de Sol Satelit

Totodata cu serviciile si produsele destinate afacerilor mici si medii, Lamit Company in stransa colaborare cu Globecomm Systems Inc, ofera servicii de constructie si intretinere de Statii de Sol.

Folosind echipamente de ultima generatie, proceduri, tenica si echipe de instalare profesioniste, asiguram clientilor nostrii cele mai bune instalatii, servicii precum si asistenta post-instalare.

Statie de Sol VSATIn timpul implementarii proiectelor noastre, cooperarea stransa intre departamentele de Inginerie, Logistica si Tehnic, precum si cu producatorii echipamentelor, ne ofera posibilitatea sa construim, sa proiectam si sa implementam structurile necesare, la specificatiile precise pentru ambii, producator si client. In special, aceste proiectari necesita frecvent, ca antena sa reziste la viteze foarte mari de vant, in mod operational, pentru a reduce numarul de ocazii, cand furtuni, uragane sau tornade, forteaza clientul sa dezafecteze statia.

Vazand diferitele nevoi ale diferitelor clienti, am creeat solutii independente, pentru fiecare cerere. Fiecarui proiect de Statie de Sol, i se acorda atentie maxima, de catre multiple echipe de profesionisti.

Echipamentele difera foarte mult, in functie de destinatia utilizarii acestora : regim de broadcast audio sau video, calitatea broadcast-ului, satelitul folosit, geo locatia viitoarei statii, tipul de tehnologii folosite, Ku-band, C-Band, Ka-Band etc., precum si marimea antenei necesara clientului.

Toate statiile noastre, pot fi redundante sau non-redundante.Pentru mai multe detalii, privind proiecte de constructie sau intretinere de Statii de Sol de la 1.2m la 36m, precum si pentru implementarea acestora, va rugam ,Contactati-ne !

Lamit Company - Internet prin satelit
© Copyright 2004-2005. Toate drepturile rezervate
Lamit Company Companie Servicii Acoperire Forum Contact English French Italian Espaniol Romanian Russian